BGIcoin: Sæt din ansøgning i BGI akademiets jobbank – og kom i høj kurs til job som efterskolelærer de næste 182 dage

Bitcoin, den virtuelle valuta, er styrtdykket i værdi, og NU afsløres den sensationelle årsag: BGIcoin stjæler billedet … fordi dén handler om virkelige værdier  såsom fællesskab, begejstring og respekt, som de udfolder sig på BGI akademiet; din (måske) kommende arbejdsplads syd for Horsens.

Og optimismen vokser; den store idrætsefterskole åbner nemlig for 2. år i træk kortvarigt sin kandidatbank for ansøgere til de lærerjob, der evt. bliver ledige det næste halve år. Investér derfor dig selv i BGIcoin:  Sæt ansøgning og cv i jobbanken, og bring dig selv i høj kurs til kommende stillinger. - Leder Helle Vestergaard uddyber:

BGI akademiets jobbank har allerede givet fastansættelser

 ”Hvis vi om et par uger eller måneder igen står med en lærerstilling, vi skal have besat, går vi først – og måske kun  – på jagt i kandidatbanken,” fortæller hun. ”Mange ansøgere i sidste års kandidatbank kom til samtale, og flere af dem er i dag efterskolelærere på BGI akademiet.”

De fleste skoler oplever udskiftning i lærerstaben i løbet af forår og sommer. Med cirka 80 lærere til 550 elever er BGI ingen undtagelse. Én flytter med partneren til en ny by. En anden skifter karriere. En tredje går på barsel, rejser jorden rundt. Eller trækker sig tilbage. For dig  betyder det spontane jobmuligheder, og uanset hvilke boglige eller idrætslige fag – et eller flere – du vil undervise i, får vi potentielt en stilling til dig. Det viser vores erfaring.

Fold dig ud: Fællesskaber, fandenivoldskhed og fantastisk frihed

Tjek derfor skolens fag, idrætslinjer og særlige personlighed på www.bgiakademiet.dk. For pludselig bliver du måske en del af teamet: Forestil dig en hverdag som 100 procent efterskolelærer på en stor skole, der med succes er underinddelt i mindre fællesskaber. Hvor du som fast huslærer engagerer dig i et overskueligt antal elevers drømme, bekymringer og glæder. Også i deres frie tid. Hvor du hjælper nysgerrige, tænksomme, søde og også indimellem udfordrede unge med faglige og praktiske opgaver. Og hvor du er omgivet af imødekommende, uhøjtidelige og seriøse kolleger.

Send din ansøgning og cv til vores jobbank – selv om vi ikke p.t. har et ledigt job – så giver vi dig til gengæld to garantier.

1:  Næste gang vi skal besætte et lærerjob, 'hæver' vi kandidater fra jobbanken … dvs. måske dig. Stillingerne slås altså ikke op, hvis vi finder den rette dér . 2:  Senest 1. juli skriver vi til dig med svar på, om du kommer til jobsamtale.

BGIcoin-insidertip:  Jo før, du står i kandidatbanken, jo hurtigere kan vi begynde at 'matche dig' ift. lærerjob, som bliver ledige. Og jo flere job kan du nå at komme i betragtning til – før de seks måneder vi må beholde cv + ansøgning er gået.

(*Ønsker du at give os lov til at gemme ansøgning og cv længere end det halve år, skal du skrive hvor længe). 

Uanset om du har en usædvanlig baggrund, en farverig fagkombination, er selvlært eller læreruddannet, er der plads til dig på BGI: Forskelle gør os nysgerrige – og alene vores størrelse giver dig masser af muligheder i skemakabalen. Fortæl os om din gejst for efterskolelivet, dit drømmescenarie og din motivation: Hvilke fag vil du undervise i – boglige eller idrætslige – evt. i kombination? Har du en spændende, overraskende eller klassisk baggrund ift. at undervise? Hvad driver dig? Hvornår er et job helt fantastisk i dine øjne? Og … well, overrask os.

BGI akademiet tiltrækker fantastiske mennesker fra hele DK. Det skaber en livsbekræftende og jantelovsfornægtende energi på hele skolen, som også slås fast i vores slogan – vi gør det sgu. Gør du også? Så send cv + ansøgning til vores kandidatbank senest 3. april: job@bgi.dk. Du hører fra os senest 1. juli. Evt. ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

PS: Ordet BGIcoin er selvfølgelig for sjov. Men hvis det var sandt, ville ledelsen på BGI sige: ”BGIcoin er ikke en eller anden kryptisk valuta. Den er derimod summen af fællesskabet og nærheden mellem alle de skønne mennesker her på BGI: elever, lærere og øvrigt personale. Reelle relationer er det mest værdifulde, vi har. Så vi glæder os også til nye ansøgere – og kommende kolleger.”

 

Læs mere om vores efterskole her. 

Læs om vores undervisning her. 

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK