Nyt om Livsstilsændring på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Livsstilsefterskolen Hjarnø begynder at tage form. Vi er i fuld gang med at renovere værelser og bygninger og har netop rullet de første fitnessmaskiner ind i vores nyistandsatte aktivitetssal. Derudover har vi budt vores nye afdelingsleder, Line Stausgaard Hansen, velkommen til BGI akademiet og til Livsstilsefterskolen Hjarnø.

_JAC7953.jpg

Line Stausgaard Hansen kommer til at stå i spidsen for vores tilbud om Livsstilsændring, målrettet livsstilsændring, overvægt og personlig udvikling på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Line er uddannet klinisk diætist. Hun har hjulpet mænd, kvinder og unge mennesker med alt fra at komme i arbejde igen til at smide overflødige kilo, overvinde selvværdsproblemer, stoppe med at ryge og finde energi til at søge ind på drømmeuddannelsen. Line er også uddannet fitnessinstruktør – og underviste sine første hold, mens hun stadig kæmpede med egne vægtproblemer.

Du kan måske genkende Line fra dokumentaren "Livet er fedt", hvor hun var med som den yngste deltager. Det er 18 år siden nu, og Line har beskæftiget sig med området lige siden dengang, hvor hun besluttede at arbejde målrettet med en varig livsstilsændring for sig selv. De sidste mange år har hun dedikeret sin passion for området til at hjælpe andre, og pr. 3. januar 2019 står hun nu i spidsen for vores tilbud til unge om Livsstilsændring på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

_JAC8059.jpg
”Jeg ser virkelig frem til opstarten til sommer og til at tage imod de unge og lære dem at kende. Jeg elsker at se gnisten og energien blive tændt i de unge piger og drenge, når de pludselig får øjnene op for, at de er noget værd i sig selv. At de er gode nok, ja, mere end det – at de er skønne og fantastiske. Dén energi kunne man tænde et bål med, og det sjove er, at de så pludselig tager hul på deres drømme: uddannelsen; den der sportsgren de så længe har overvejet; nye venner; en kæreste; generel stærkere selvtillid og -accept. Og ja, tit nærmer de sig så også deres idealvægt, men uden traumer og skam. Dét gør mig glad og rørt. Og det er dét, mit arbejde i sidste ende handler om.”

Line Stausgaard Hansen, Livsstilsefterskolen Hjarnø

Besøgsdage på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Du kan tilmelde dig næste skoleår på Livsstilsefterskolen Hjarnø allerede nu, men du kan også besøge Livsstilsefterskolen Hjarnø og høre mere på en af vores mange besøgsdage henover året.

Du tilmelder dig en besøgsdag ved at sende en mail til info-hjarnoe@bgi.dk eller ved at ringe til os på tlf. 60988040.

Find vores besøgsdage her

Vil du høre mere?

Kontakt Line Stausgaard Hansen på line.hansen@bgi.dk eller tlf. 60988040

Vi benytter cookies

OK