Nyt projekt: Bio Gym Innovation

Bio Gym Innovation er BGI akademiets nye projekt, hvor vi arbejder med et helt nyt lærings- innovations- og udviklingsmiljø med udgangspunkt i sundhed, naturvidenskab og bevægelse.

Projektet skal munde ud i et nyt byggeri på omkring 9000 kvadratmeter, der forventes opført i løbet af 2022. Planen er, at vores elever blandt andet kan gennemføre tests i relation til deres idræt for efterfølgende at behandle resultaterne i de nye lokaler. Disse tests kan eksempelvis være i forbindelse med et undervisningsforløb med sport, sundhedsteknologi og biomekanik. 

Leder af BGI akademiet, Helle Vestergaard, udtaler til Horsens Folkeblad

"Ideen opstod, fordi vi trænger til nye naturfagslokaler og fitnessfaciliteter. Vi har længe talt om at lave et testcenter, og derfor opstod ideen om at tænke sundhed og naturfag sammen. Vi oplever, at vores elever bliver motiveret gennem idrætten, og den indgang kan vi bruge til naturfagsundervisningen."

Den 19. juni havde vi inviteret et bredt udsnit af interessenter til workshop, hvor repræsentanter fra bl.a. lokalbefolkningen, folkeskoler, efterskoler, specialforbund, foreninger, Hedensted kommune og ungdomsuddannelser var med til at generere over 600 idéer. 

På BGI akademiet er vi glade for opbakningen og ikke mindst alle de idéer, som workshopdeltagerne var med til at skabe i forbindelse med projektet. Vi glæder os til at fortsætte dialogen og tænke så kreativt og mangfoldigt som muligt. 

 

 

 

Flere nyheder

Se vores idrætslinjer

Vi benytter cookies

OK