Pigefodbold: Stort TILLYKKE til BGI-træner der bliver ny assistenttræner for U-17-landsholdet

Signe Pries Andersen er træner på BGI akademiets pigefodboldlinje på 7. år. Udover det er hun U15 talenttræner i DBU. I år tilføjer hun endnu en titel, når hun tiltræder som assistenttræner for U17-pigelandsholdet.

Til vores store begejstring fortsætter hun på BGI akademiet som træner og efterskolelærer. Det er vi både stolte af og glade for.

En af BGI akademiets fodboldtrænere skal i fremtiden være med til at forme nogle af de største danske fodboldtalenter på Dansk Boldspil-Unions U-17-pigelandshold. Signe Pries Andersen tiltræder nu som assistenttræner på U17-pigelandsholdet.

_JAC9257.jpg
”Jeg glæder mig rigtig meget til at varetage rollen som assistenttræner på U17 landsholdet. Udover landskampe i både ind- og udland og træningssamlinger, medfølger der opgaver som scouting og klubbesøg. Samtidig med dette, beholder jeg min stilling som U15 træner på talentcenter syd. Dette giver helt klart mulighed for en større indsigt i dansk talentudvikling og skaber samtidig en god kontinuitet for pigerne.”

Signe Pries Andersen, fodboldtræner på BGI akademiet

Signe fortsætter samtidig som træner og lærer på BGI akademiet. Her har hun ansvaret for pigefodboldlinjen sammen med Martin Møller Kristensen, der er tidligere talent- og elitetræner. Signe underviser desuden i faget T-mental, der giver eleverne mentale værktøjer til at navigere i deres nuværende talentmiljø - og så de på sigt har flere kompetencer til at klare sig i et elitemiljø. Derudover er hun ansvarlig for pigernes talenttræning, samt et mentaltræningsprojekt på tværs af BGI akademiets idrætslinjer.

_JAC9257.jpg
”Jeg er rigtig taknemmelig for, at BGI har været med på ideen om at forene og strukturere min hverdag, så jeg både har mulighed for at være en del af DBU’s team og samtidig bibeholde mit job som efterskolelærer.”

Spillererfaring på topniveau

Signe har spillet over 200 kampe for Brøndby IF og har løftet trofæet som både dansk mester og pokalvinder i sin aktive karriere. Hun har spillet flere Champions League kampe og har desuden deltaget i henholdsvis kvartfinaler og semifinaler i Champions League.

På DBU’s hjemmeside udtrykker trænerudviklingschef, Kenneth Heiner-Møller begejstring over, at det er lykkedes at tilknytte en træner med spillererfaring fra topniveau og en fortid i fodboldens elitemiljøer:

Som udgangspunkt har man et forspring, når man selv har haft en professionel karriere, til at blive fodboldtræner på allerhøjeste niveau. Det er nemlig enkelte spillere, som er i stand til at se spillets større helheder og ikke kun spillerens egne opgaver i en stor sammenhæng. Og det er oftest dem, der har en træner gemt i maven.

JP Nielsen, BGI akademiets leder på Sportsakademiet, har selv været cheftræner for Signe i hendes ungdomsår. Han glæder sig over den nye jobkonstellation på vegne af både BGI akademiets egne fodboldpiger og DBU´s udvalgte talenter på U15 talentcentrene og U17 landsholdet. Han tilslutter sig Kenneth Heiner-Møller vurdering af Signes kvaliteter som talenttræner;

JP.jpg
”Signe har en fantastisk evne til at se og arbejde med fodboldpigernes udvikling både som fodboldspillere og mennesker. Hun formår at tilgodese den enkelte spillers udvikling hele vejen rundt. Det er glædeligt, at hun nu for alvor kan bruge sin energi og faglighed på spillerne både hos DBU´s talenter og fodboldpigerne på efterskolen.”

JP Nielsen, leder af Sportsakademiet på BGI akademiet

Læs mere om Fodboldlinjen på BGI akademiet

Kommende fodboldcamps på BGI

Se alle vores linjer

Flere nyheder om BGI-fodbold

Vil du vide mere?

Kontakt vores administration

tlf: 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Vi benytter cookies

OK