Efterskolernes Dag søndag den 30. september

Overvejer du et år på efterskole? Og vil du teste, hvad Danmarks næststørste efterskole kan tilbyde dig? Så er Efterskolernes Dag på BGI akademiet liiige noget for dig. 

Hvert år byder vi alle interesserede inden for til Efterskolernes Dag den sidste søndag i september fra kl. 13-17.

I år er Efterskolernes Dag søndag d. 30. september.

Her venter en ægte tour-de-BGI akademiet – og det bliver langt fra kedeligt. Du kan blandt andet se aktiviteter på vores linjefag, tale med lærere og få rundvisning af dem, der kender stedet allerbedst – ja, nemlig, de nuværende elever.

Kort sagt kan du høre, opleve og afprøve en MASSE af efterskolelivet og blive klogere på, om det er her, du skal have et fedt efterskoleår.

_JAC2118.jpg

Mens vi venter

kan vi jo passende fortælle dig lidt om, hvem vi er. Vi kunne nævne, at vi har verdens største parkour-anlæg, 3 x moderne spejldansesale, dobbelt op på kunstgræsbaner, wellnesscenter på toppen af vores højhus og….

MEEEN er det ikke federe at se det selv? Tag den store – men hurtige –  “tour de BGI” lige her;

Please accept marketing cookies to watch this video

_JAC1394.jpg

Eller få den ultrakorte opsummering her:

BGI akademiet er en gymnasieforberedende idræts-efterskole, vi rejser på minimum to udenlandsture hvert år, piger og drenge bor sammen i hyggelige elevhuse.

Vi er en stor idrætsefterskole med et stort fællesskab, og vi har sport og idræt på alle niveauer, fra bredde til elite.

 

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK