BGI dominerer første skoleligakamp mod Hjemly

Inden kampen havde træner Signe Pries ikke lagt skjul på, at hun ville se gejst fra sine spillere til dagens møde med Hjemly Efterskole – og gejst, det fik hun.

 

Af: Jonas Kjærsgaard

Allerede fra start var man ikke i tvivl om, at BGI-spillerne var gået på banen for at vinde. De orangeklædte satte sig tidligt på spillet, og forsøgte at spille kuglen rundt langs jorden. Det gav optræk til flere muligheder, men de helt store chancer udeblev det første kvarters tid.

Midtvejs i første halvleg kom der dog hul på bylden. Josephine bragte BGI på 1-0, da hun, efter små, fikse træk på kanten af feltet, flot drejede bolden tilbage i målet med en følt inderside. Målet satte en smule gang i Hjemly, som hidtil var blevet presset godt tilbage på banen, men det var BGI, som skulle bringe sig foran 2-0 inden pausen.

Igen var Josephine på spil. Hjemly-målmanden kom skævt ud til en bold i dybden, og returen var ’Jose’ hurtigt over, og dermed kunne hun kalde sig dobbelt målscorer.

Efter en ensidig første halvleg kom Hjemly bedre med efter pausen. Der skulle blot gå få minutter før en Hjemly-angriber fik en stor mulighed tæt under mål, men misbrugte. I det hele taget blev det en mere lige anden halvleg, hvor BGI overlod noget af initiativet til gæsterne.

Bedst som Hjemly var ved at komme bedre med i kampen, svarede BGI dog igen. Forinden var Josephine blevet snydt for et klokkeklart straffespark, men få minutter senere blæste dommeren i fløjten. Malou blev nedlagt efter en flot bold i dybden fra Ea, som skulle forsøge sig fra 11 meter-pletten. Det gjorde hun usvigeligt sikkert med et knaldhårdt spark i øverste, venstre målhjørne, og dermed 3-0.

Scoringen til 3-0 gav BGI-pigerne mod på mere, men selvom BGI i virkeligheden var tættere på 4-0, end Hjemly var på 3-1, fik Hjemly reduceret. Efter en misforståelse i BGI-forsvaret, hvor forsvar og målmand gik fejl af hinanden, kunne en Hjemly-spiller let prikke bolden det sidste stykke i mål.

Hjemmeholdet lod sig dog ikke slå ud af reduceringen, og holdt stand resten af kampen. Med sejren følger naturligvis tre point, som luner gevaldigt på en råkold efterårsdag som denne.

Flere BGI-nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK