Kombinér ski eller snowboard med spring, parkour eller noget helt tredje

På BGI akademiets snelinjer (ski eller snowboard) kommer du på fem udlandsture i løbet af skoleåret. Når du ikke er på udlandstur foregår træningen i vores streethal eller på vores dryslope i BGI Urban, som ligger bag efterskolens bygninger.

Ski- og snowboard er kombilinjer, hvilket vil sige, at du kombinerer linjen med enten spring, rytme, parkour, fitness (for piger), fodbold (for piger), dans, cykling eller basketball. Umiddelbart lyder det måske ikke som om, disse linjer har meget til fælles, men faktisk kan kombinationen mellem to linjer gavne hinanden.

Hør hvad to af vores nuværende elever, Christoffer Hyldgaard og Freja Foldager, synes om at kombinere ski eller snowboard med en anden idræt.  

IMG_5746.JPG (1)
”Det fungerer fint med kombinationen med spring. Man lærer, hvordan man orienterer sig i luften og arbejder med core-styrke, som også er godt, når man står på ski. Jeg har for eksempel valgt freestyle, og der giver det god mening at lære springene på trampolinen inden man forsøger sig på ski. Mit mål er at komme til at lave et backflip eller en cork inden mit efterskoleophold slutter.”

Christoffer Hyldgaard, Esbjerg

IMG_2491.JPG
”Jeg kombinerer snowboard med spring. Vi arbejder meget med benstyrke og generel styrke, hvilket også er vigtigt i forhold til snowboarding. Den generelle kropskontrol og luftsans kan man også overføre til pisterne. I løbet af efterskoleopholdet vil jeg gerne forbedre mig generelt og blive bedre i snowparken – især på rails. Derudover vil jeg også gerne uddanne mig til instruktør.”

Freja Foldager, Aalborg

Næste ski/snowboardtur er i begyndelsen af det nye år – faktisk allerede den første januar, hvor eleverne om formiddagen rejser mod pisterne.   

At være elev på én af vores snelinjer er en enestående mulighed for at komme på fem udlandsture i løbet af et skoleår samtidig med, at der løbende er træning i streethallen og på vores egen skibakke. Vil du med? 

Du kan finde mere info om vores ski- og snowboardlinje her.

Du kan også følge snelinjen på Instagram her.

Se alle vores linjer

Flere nyheder

Vi benytter cookies

OK