Vi søger en ny souschef til køkkenet. Er det dig?

Drømmer du om nye udfordringer i et spændende og livligt køkken, hvor der aldrig er to dage, som er ens?

 

Vores køkkenchef Mette Hyldgaard skal have ny makker, da vores nuværende souschef er blevet køkkenleder på en anden efterskole. Muligheden for at indgå i et ledelsesteam for omkring ti fantastiske medarbejdere kan derfor blive din.

 

Du skal søge stillingen, hvis du:

 

  • brænder for mad og unge mennesker og har lyst til at indgå i et team, der laver mad til 700+(efterskoleelever og medarbejdere) samt deltagere på vores camps og kurser
  • har overblik og struktur (Måske kan du noget LEAN, og du kan både bruge Excel og Word)
  • tænker, at du gerne vil udvikle dig inden for ledelse (Det kan være, at du har erfaring, men det kan også være din første lederstilling)
  • har en relevant uddannelse (For eksempel kok, ernæringsassistent, ernæringsleder eller bachelor i human ernæring/ledelse)

 

Efterskoleeleverne deltager i køkkenarbejdet, så jobbet vil ligeledes indeholde instruktion og igangsætning.

Hvis du kan se dig selv i rollen som souchef i vores køkken, skal du endelig ikke tøve med at sende os din ansøgning. Din ansøgning skal sendes til BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld – gerne på mail bgi-job@bgi.dk  senest den 2. december. Ansøgning og eventuelle bilag skal sendes i én samlet fil.

Vi holder ansættelsessamtaler den 7. december 2021 og tiltrædelse sker pr. 1. februar 2022 eller så snart det er muligt.

Spørgsmål kan rettes til køkkenchef Mette Hyldgaard på tlf. 60109603.

BGI akademiet er en efterskole beliggende på Juelsmindehalvøen og med en afdeling på Hjarnø. Vi har lidt mere end 600 elever og vores profil er studieforberedende undervisning i de boglige fag, samt mange forskellige idrætslinjer. Vi har gode faciliteter, bl.a. nyt stort køkken. Skolen er røgfri. 

 

 

 

Vi benytter cookies

OK