To BGI-lærere udtaget til landsholdet i TeamGym

 

I sidste uge kunne GymDanmark offentliggøre de nye landshold i TeamGym - en hurtigtvoksende gymnastikdisciplin, hvor de danske landshold gennem en årrække har været dominerende på den internationale scene. Hvert andet år udtages de seks landshold (inddelt efter køn og aldersgruppe) påny, og på seniorherrelandsholdet er BGI akademiet repræsenteret i form af både Mads Thomsen og Alexander Bredvig, som begge er nye ansigter i BGI-regi. Mads blev ansat som springlærer i begyndelsen af dette skoleår, mens Alexander får sin første formelle arbejdsdag den 4. januar 2022. De nye landshold skal den kommende tid arbejde frem mod det helt store mål: EM i Luxembourg. 

 

"Jeg er utrolig glad og stolt over at skulle være en del af landsholdstruppen 2022. Jeg glæder mig utrolig meget til en spændende træningsprocess, og udviklingen frem mod konkurrencen i Luxembourg i 2022", siger Alexander Bredvig, som udover at være på landsholdet i TeamGym er blandt deltagerne i årets FaceOff-konkurrence. 

 

Mads Thomsen, der tidligere har været med til at vinde EM som junior, glæder sig også over udtagelsen - og hans mål for det kommende senior-EM er meget konkret:

 

"Det har altid været min største drøm at vinde EM-guld som både junior og senior. Det har altid virket så fjernt at få mulighed for at gøre det samme med seniorherrerne, men nu står jeg på det første trin af trappen, og det skulle gerne ende med, at vi står øverst på podiet til efteråret. Udover den lange træningsprocess, der ligger forude, glæder jeg mig til at stå foran et kæmpe internationalt publikum, som hepper på alle og nyder den gode gymnastik."

 

På BGI akademiet ønsker vi Mads og Alexander stort tillykke med udtagelsen. Vi glæder os til samarbejdet og til at følge dem og resten af landsholdet på deres vej mod EM i Luxembourg. 

 

Læs mere om GymDanmarks TeamGym-landshold her

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK