To nye linjer: Lifeskills og TeamGym

Ved Efterskolernes Dag kunne vi lancere hele to nye linjer, som kan vælges fra skoleåret 2018/19. 

Vores nye linje, TEAMGYM,  mixer tre gymnastikgrene i én: Rytmiske serier med styrke-momenter; minitrampolin (trampet) – til alle de vildeste saltoer; og en lang række spring på fiberbane.

Når du vælger TeamGym på BGI akademiet, giver du dig selv de optimale muligheder for at fortsætte med sporten mange år frem. Trænerne deler afgørende baggrundsviden med dig: Lær fx alt om den mentale del af sporten – og hvordan du træner klogt, så du mixer spring og teknikøvelser i den rigtige rækkefølge og mængde.

TeamGym er en kombilinje, som giver dig hele fem lektioner om ugen, heraf tre på springlinjen. Så du udvikler dig hurtigt anset dit udgangspunkt – begynder, øvet eller talent (niveauinddelt undervisning)

Læs mere om TeamGym her. 

 

Vores anden nyhed er pigelinjen LIFESKILLS. Lifeskills er pigelinjen for dig, som vil … føle dig god nok. Klare dig godt til eksamen – selv om du er nervøs. Blive toptjekket til at planlægge din tid (idræt, skole, fritid). Finde ud af, hvad der driver dig. Blive skarp til at kommunikere. Finde ud af, hvad der gør dig glad, og hvor du har det svært. Have tjek på de følelser, som fylder dig – uden at de får magten.

Lifeskills giver dig masser af brugbar teori og praktiske øvelser – samt mindfulness, massage, spa, sauna, kropspleje, yoga, tal-og-tænk-gåture i naturen, åndedrætsøvelser og meget mere. 

 

Læs mere om Lifeskills her.

Se alle vores linjer

Se vores faciliteter

Nyheder

Vi benytter cookies

OK