To Verdensholdsgymnaster ansat på BGI

Til august, når årgang 19/20 tjekker ind på BGI akademiet, har vi også fornøjelsen af at byde to af de nuværende gymnaster på DGI’s Verdenshold velkommen. Vi har nemlig føjet Sara Cordes og Mads Lang til lærerteamet fra næste skoleår. Sara og Mads har netop overstået en omfattende verdensturné og er netop nu i gang med Verdensholdets afsluttende Danmarksturné. Gennem det sidste års tid har de været hyppige gæster hos os, da Verdensholdet har BGI akademiet som deres danske base, hvor de træner og forbereder deres spektakulære show. 

Ikke så overraskende vil både Sara og Mads primært fungere som gymnastiklærere, hvor de udover oplevelserne fra Vedensholdet, har masser af gymnastikerfaring med i bagagen. Sara kommer fra Odense, hvor hun også er instruktør på et pigehold under DGI. Derudover har hun tidligere været gymnast på Bernstorffsminde efterskoles elevhold. Hendes største kompetencer ligger inden for det rytmiske, hvilket vores kommende elever vil kunne få gavn af på danselinjen og til de fælles gymnastiktimer. Udover danse- og gymnastikundervisningen vil Sara også fungere som huslærer og valgfagslærer. 

Jeg har set en masse dansestilarter i forskellige lande, som jeg gerne vil prøve af på BGI. Jeg er fuld af inspiration, og jeg glæder mig til at lære en masse folk at kende og til at lære fra mig af alle de ting, jeg selv har lært i løbet af årene. Der ligger mange spændende opgaver forude”, siger Sara. 

 

Mads Lang er fra Herning og har tidligere været elev og lærer på Ølgod Efterskole. Hans spidskompetencer ligger inden for spring. Ved siden af springundervisningen skal han også være en del af de fælles gymnastiktimer. Derudover skal han også undervise i valgfag og være huslærer - En rolle, som han glæder sig til: 

Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle fungere som huslærer. Jeg er vant til at møde folk gennem gymnastikken, så gennem huslærerrollen bliver det en anderledes måde at møde folk på. I forhold til gymnastikken kommer jeg med et friskt pust fra verden. Jeg har fået masser af inspiration og idéer, som jeg ser frem til at dele med eleverne og de andre lærere”, siger Mads. 

 

Vi glæder os til samarbejdet med Sara Cordes og Mads Lang. 

 

Vi har i øvrigt stadig få ledige pladser på nogle af vores gymnastiklinjer næste skoleår. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af årgang 19/20, hvor du bliver undervist af nogle af landets bedste gymnaster, kan du læse mere om vores linjer her

 

Se vores linjer

Flere nyheder

Vi benytter cookies

OK