Endelig: Vi får vores elever tilbage

Vi er super glade for og lettede over, at vi på mandag får vores skønne elever at se på BGI akademiet. Når vi starter op d. 18. maj, vil der stadig være 6 dejlige efterskoleuger, der vil betyde, at efterskoleåret kan rundes af på en ordentlig måde. Det fortjener vi alle virkelig. Alle elever har været super seje i denne meget anderledes tid, og vi har kun ros til jer!

I, kære elever, havde fortjent det anderledes, og det er virkelig ærgerligt, at Coronavirus skulle få så stor indflydelse på jeres efterskoleophold.

Når man ikke kan få det hele, kan man blive glad og taknemmelig, for det man får. Vi håber, at det er den indstilling, I vender tilbage med, og vi må gøre en fælles indsats for, at I får det bedst mulige ud af jeres efterskoletid.

På BGI akademiet har vi gjort en stor indsats for, at genåbningen sker i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer - og det kræver endnu en indsats for både elever og ansatte, når vi åbner.  Retningslinjerne samt planen for genåbningen er sendt ud til forældre og elever. 

 

Vi glæder os til at se jer! 

Se vores linjer

Flere nyheder

Vi benytter cookies

OK