Er sommeren forbi? Svaret er nej, hvis du spørger BGI akademiets elever

I løbet af sommeren er der sket meget på BGI akademiets område. Vi har fået etableret omkring 500 nye parkeringspladser på det store markareal, der ligger i retningen mod Bjerre. Med disse nye parkeringspladser håber vi på at kunne lette trafikken i forbindele med de arrangementer, hvor vi har mange besøgende. 

Derudover har vi på området fået fire nye beachhåndboldbaner, et mindfulnessområde og ikke mindst en badesø, som især i august er blevet brugt flittigt at vore elever. Selvom kalenderen siger oktober, er det en fornøjelse at se, at der faktisk er mange, der stadig tager en svømmetur om morgenen. Beachhåndboldbanerne bliver både brugt af håndboldlinjen og til fritidsaktiviteter, mens mindfulnessområdet stadig mangler lidt beplantning for at være helt klar til brug. 

Hele det nye område er blevet beplantet med blomstereng for at sikre biodiversiteten, og i løbet af året vil der blive plantet træer i forskellige formationer på området. 

De nye rekreative områder er en del af projektet  Bio Gym Innovation, hvor vi arbejder med et helt nyt lærings-, innovations- og udviklingsmiljø med udgangspunkt i temaerne sundhed, naturvidenskab og bevægelse. 

Andre nyheder

Vi benytter cookies

OK