Er du vores nye ernæringsassistentelev?

 

Er du vild med at lave god mad, og har du interesse for gode råvarer og ernæring? Er du lærelysten, engageret og trives du i et travlt miljø? Så er du måske den ernæringsassistent-elev, som vi mangler. 

Du skal have gennemført det obligatoriske grundforløb ”Mad til mennesker”, have lyst til at tilberede mad til mange, være engageret, selvstændig, mødestabil, ansvarsbevidst og klar på at møde kl. 06:30. Derudover skal du selvfølgelig være åben for at modtage vejledning og have lyst til at omgås unge efterskoleelever.

Er det noget for dig så send en skriftlig ansøgning senest den 1. november til BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld – gerne på mail job@bgi.dk i én samlet PDF-fil. Tiltrædelse sker hurtigst muligt efter ansættelsessamtalerne. 

 

Spørgsmål vedr. stilingen kan rettes til køkkenchef Mette Hyldgaard på tlf. 60109603.

 

BGI akademiet er en efterskole beliggende på Juelsmindehalvøen. Vi har omkring 600 elever og 100 ansatte. Vores profil er gymnasieforberedende undervisning i de boglige fag, samt mange forskellige idrætslinjer. Vi har gode faciliteter, bl.a. nyt stort køkken. Skolen er røgfri.  

Flere nyheder

Vi benytter cookies

OK