Vi søger en kok eller ernæringsassistent er det dig?

Er du klar på en spændende og afvekslende hverdag, hvor du indgår i den daglige forberedelse af mad til 550 efterskoleelever og 90 ansatte? Har du relevant erfaring, er selvstændig og et godt humør? Så læs videre her! BGI akademiet søger en kok eller ernæringsassistent til en fast stilling på 37 timer ugentlig.

Vi kan tilbyde

en spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil indgå i den daglige tilberedelse af mad til 550 efterskoleelever og 90 ansatte.

Vi arbejder i en turnus, så du kommer til at veksle mellem kold, varm, bager, specialkost og grønt samt deltage i aften-, dag- og weekendvagter. Yderligere har vi en stor kursusafdeling, som også skal serviceres med måltider.

Efterskoleeleverne deltager i køkkenarbejdet, så jobbet vil også indeholde instruktion/igangsætning.

Vi forventer

at du har relevant uddannelse, er initiativrig, kan arbejde selvstændigt og er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner.

Ansøgning og samtaler

Skriftlig ansøgning sendes senest 31. maj 2019 til BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld – gerne på mail bgi-job@bgi.dk   

Vi holder ansættelsessamtaler den 13. juni 2019. Tiltrædelse sker pr. 1. august 2019.

Spørgsmål kan rettes til køkkenchef, Mette Hyldgaard, på tlf. 60109603.

 

Kort om BGI akademiet 

BGI akademiet er en efterskole beliggende på Juelsmindehalvøen. Vi har 550 elever, og vores profil er gymnasieforberedende undervisning i de boglige fag, samt mange forskellige idrætslinjer. Vi har gode faciliteter, bl.a. nyt stort køkken. Skolen er røgfri.

Flere nyheder fra BGI

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK