Unik jobmulighed: Vi søger en kursuskoordinator og gymnastiklærer

Er du kreativ, struktureret og fuld af idéer? Og har du samtidig en baggrund inden for gymnastikkens verden? Så har vi måske jobbet, der passer perfekt til dig.

Vi søger en medarbejder til en kombineret stilling som kursuskoordinator og gymnastiklærer. I stillingen får du mulighed for at kombinere gymnastikken med dine kreative evner, som du bringer i spil som kursuskoordinator. 

Vores Kursusakademi udbyder camps- og kursustilbud for børn, unge og voksne inden for en lang række idrætsgrene. Du kommer til at arbejde i et kreativt og travlt miljø med stor afveksling i arbejdsopgaverne. Kursusafdelingen består af tre deltidsansatte samt en fuldtidsansat leder. Som koordinator får du opgaver inden for idégenerering og koordinering, samt afvikling og udvikling af vores kursuspalette.

Som gymnastiklærer vil du indgå i et stort kollegialt fællesskab, hvor der plads til dine nytænkende idéer i forbindelse med udviklingen af BGI akademiets gymnastikopvisninger. Du vil både komme til at undervise i spring og rytmisk gymnastik som en del af undervisningen i fællesgymnastik og på de forskellige idrætslinjer. 

Stillingens opgaver er fordelt 50/50 mellem hhv. kursusrelaterede opgaver og gymnastikundervisning.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring som gymnastikunderviser (både spring og rytmisk gymnastik)
  • er dygtig til at samarbejde i et større kollegialt fællesskab samtidig med, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • er positiv, udadvendt og serviceminded
  • er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstider
  • er god til at bevare overblikket i travle perioder 

Vi har ikke et konkret krav til din uddannelsesmæssige baggrund, så uanset om du er lærer eller noget helt andet, opfordrer vi dig til at søge stillingen, hvis du blot samtidig har en gymnastikmæssig baggrund og har lyst til at undervise.

 

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet. Send din ansøgning og CV til job-kursus@bgi.dkinden den 22. oktober.  Samtalerne finder sted den 29. oktober.

Hvis du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte Kursusakademiets leder, Anders Aagaard på telefon 60109646.

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK