Job på Livsstilsefterskolen Hjarnø bliv en del af et unikt hold - styrk unges faglighed og sundhed

Drømmer du om at arbejde med unge i helt unikke omgivelser?

Om at arbejde tværfagligt og bruge dine pædagogiske og undervisningsmæssige evner?

Og om at blive en del af et helt nyt team, hvor vi sammen løfter opgaverne og skaber et nyt efterskoletilbud?

Livsstilsefterskolen Hjarnø starter op til sommer med sit første hold elever. Derfor søger vi forskellige medarbejdere, der kan kombinere deres mange forskellige kompetencer og fagligheder inden for eksempelvis idræt, sundhed, udeliv, praktisk arbejde, køkken, eller boglige og kreative fag.

Livsstilefterskolen Hjarnø – en aktiv oase

Efterskolen er beliggende på øen Hjarnø, kun 5 min. sejllads fra Snaptun og 15 minutters kørsel fra Horsens. Vi har plads til 60 elever, der alle ønsker et år med fokus på at styrke deres selvværd, sundhed og uddannelsesparathed. Vi møder eleverne, hvor de er, spotter deres talenter og tager udgangspunkt i elevernes drømme, styrker og mål.

line.hansen.jpeg
”På Livsstilsefterskolen Hjarnø støtter vi unge, der vil arbejde med deres selvværd og deres fysiske og mentale sundhed. Derfor er det rigtig vigtigt, at alle medarbejdere favner og forstår de unge”

Line Hansen, leder af Livsstilsefterskolen Hjarnø

Måske er det dig, vi søger

Kan du skabe motivation og forandring i mødet med unge mennesker?

Kan du bidrage med godt humør, nysgerrighed, og har du evnen til, at de unge føler sig set, hørt og forstået? 

For at få tilbudt en stilling på Livsstilsefterskolen Hjarnø er det vigtigt, at du:

  • har en relevant faglig baggrund
  • har erfaring med unge mennesker og ser ressourcerne og mulighederne i hver enkelt elev
  • har lyst til at være en del af noget nyt, hvor vi sammen skaber rammerne og kulturen

Søger du job som efterskolelærer, er det vigtigt, at du fortæller os om dine forskellige kompetencer, både inden for boglige, idrætslige og kreative fag. Fordi du meget vel også kan få funktion som huslærer eller kontaktperson, er det også vigtigt, at du fortæller os om dine pædagogiske tilgang og erfaring.

Kan du undervise i flere fag, eller kan du kombinere undervisningen med andre opgaver øges sandsynligheden for, at én af vores kommende stillinger, kan besættes af netop dig.

Søger du job i vores køkken, forventer vi, at du har erfaring med Sundhedsstyrelsens anbefalinger for sund kost og med at tilberede sund og varieret mad. Vi forventer også, at du kan arbejde sammen med eleverne, der dagligt er med i køkkenet, og som skal lære om sund mad i teori og praksis samt hjælpe med opvask og rengøring.

Udover medarbejdere som dagligt pendler mellem hjem og arbejdspladsen, søger vi også en medarbejder, eller et medarbejderpar, der ønsker bopæl på efterskolen. Er du nysgerrig på denne mulighed, så kontakt os på mail for at høre mere.  

Fantastiske rammer og kolleger der brænder for deres arbejde

En efterskole holder sjældent lukket, og der er elever på skolen døgnet rundt. Derfor forventer vi, at du er fleksibel og indstillet på arbejdstider som både kan være dag, aften, nat og weekend.

Teamet på Livsstilsefterskolen Hjarnø arbejder sammen om at tilbyde de unge et efterskoletilbud, hvor de bliver hørt, set og forstået, hvor der er overskud til de unge, og hvor de voksne brænder for deres arbejde. Det kræver et godt arbejdsmiljø, og det prioriteres højt.  

Vi favner mangfoldigheden, og vi opfordrer dig til at sende os en ansøgning uanset, hvilken faglig og personlig baggrund du har.

Ansøg nu

Hvis du kan se dig selv som en del af holdet, så send os dit CV og en motiveret ansøgning i én samlet fil til job-hjarnoe@bgi.dk inden den 25. marts.

Vil du gerne se skolen og vide mere om, hvordan vi møder de unge, griber undervisningen an og tilrettelægger vores hverdag, så mød op til rundvisning og info-aften tirsdag den 17. marts kl. 18.00. Tilmeld dig ved at skrive en mail til job-hjarnoe@bgi.dk

 

Vi holder samtaler d. 30. marts.

 

En eventuel ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Fokus- og interessefag

Se alle

Se vores faciliteter

Se alle

Vil du vide mere?

Så skriv eller ring til Line

Vi benytter cookies

OK